-
Logo Studio CreatiefWelkom

Welkom bij Etalage-Decoratiebedrijf Studio Creatief.

Studio Creatief is een jong en dynamisch allround bedrijf, dat is
ontstaan uit passie voor het vak visual merchandising. 
Door onze uitgebreide kennis en creativiteit zorgen wij ervoor dat u altijd het meest optimale uit uw etalages en/of winkelruimte haalt.

'Specialist in etaleren, decoreren en winkelstyling'

Studio Creatief verzorgt in het oog springende etalages, decoraties en point-of-sale presentaties in vele verschillende branches. Dit doen wij dagelijks op locaties door heel Nederland. Zo zorgen wij er keer op keer voor dat uw bedrijf de juiste uitstraling heeft naar uw klanten toe. Door onze ervaring en expertise bent u ervan verzekert dat u een echte presentatiespecialist in huis haalt.
 
U kunt bij ons ook terecht voor het laten decoreren/stylen van uw beursstand of showroom. Doordat wij continu op de hoogte zijn van de laatste stijlen en trends, blijft u de concurrent altijd een stap voor. Wij verzorgen uw presentaties van concept tot realisatie, en zorgen er op deze manier voor dat uw bedrijf het juiste visitekaartje bij de consument achterlaat.

'Creativiteit met respect voor uw budget'

Wij werken met vastgestelde, scherpe tarieven per bezoek. Hierdoor hebben wij inmiddels een uitgebreid en zeer divers klantenbestand opgebouwd. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in vele verschillende branches. Afstand is voor ons dan ook geen issue. Tot onze klantenkring mogen wij particuliere ondernemers rekenen, kleinere detaillisten maar ook grote, landelijke ketenbedrijven en bekende, internationale merken.

Enkele referenties van onze etalage inrichting:

Zonnestudio My Sun, Buchrnhornen, Swarovski, uitvaartorganisatie DELA, Stassen HiFi, Zorggroep Elde, Etos drogisterijen, Martinique lingerie, Fontys Hogescholen, Melano sieraden, Maxima Medisch Centrum Veldhoven, welness centre 'Thermae Son', hotel New port, Lingerie le Net, van Lieshout Interieur, van Tol convenience food e.v.a.