-
Logo Studio Creatief
Workshops

Studio Creatief verzorgt ook workshops en trainingen voor zelfstandige ondernemers en personeelsleden op locatie. Deze workshops en trainingen hebben betrekking op het gebied van etaleren, decoreren en styling.

'Door een workshop op locatie bent u in no-time weer up-to-date'

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat als u een (kleine) zelfstandige ondernemer bent, u geen budget heeft om meerdere keren per jaar een etaleur in te huren maar wel graag een aantal keer per jaar zelf uw winkeletalages/winkelruimte aan wilt passen aan het seizoen. 
In zo'n geval is een workshop 'etaleren voor beginners' voor u een echte aanrader.

In een dagdeel (ochtend of middag) leren wij u alle basistechnieken om op een relatief snelle en eenvoudige manier zelf uw etalages of winkelruimte te stylen.
Wij zullen u het e.e.a. bijbrengen over compositie, kleurgebruik en sfeer bepaling aangevuld met enkele handige tips&trucs waarmee u direct zelf aan de slag kan.

Tevens geven wij ook trainingen aan personeelsleden die verantwoordelijk zijn voor de Visual Merchandising op de winkelvloer. Omdat de ontwikkelingen op dit gebied tegenwoordig steeds sneller gaan en trends komen en gaan, is het van groot belang dat de verantwoordelijken hiervoor binnen uw bedrijf continue op de hoogte blijven.

Enkele referenties van onze workshops 'Visueel presenteren': 

Bibliotheek organisatie 'Theek5', Maarten van Rossem college Arnhem, Wereld winkel Nijmegen, de Visser Optiek Heinkenszand e.v.a.