Aankleding van beurzen en showrooms

Staat u regelmatig op beurzen en vraagt u zich af waarom er niet meer mensen naar uw stand komen? Of heeft u een mooie showroom, maar had u meer interesse verwacht? Dan kan een goede aankleding een groot verschil maken. Wij kunnen uw showroom inrichten op zo’n manier dat niemand meer voorbij wil lopen. En gaat u naar een beurs, dan zorgen wij ervoor dat uw stand er uit springt en dat u degene bent waar iedereen naartoe gaat deze keer. Wij zijn specialisten in decoratie, styling en aankleding en zullen dit voor uw showroom of beurs tot in de puntjes verzorgen.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Mooie decoratie trekt automatisch meer bezoekers

U weet dat u goed bent in wat u doet. Dus als u meer geïnteresseerden naar uw showrooms of stands kunt trekken, dan gebruikt u vanaf dat moment uw eigen enthousiasme en overtuigingskracht. Wij zorgen dat u deze bezoekers krijgt door voor u een inrichting te ontwerpen en te verzorgen waar de concurrentie niet tegenop kan. Laat uw decoratie uitbesteden en u zult merken wat een verschil een perfect ingerichte showroom of stand kan maken.

Aankleding beursstand

Een perfecte indeling is het halve werk

De decoratie die wij verzorgen is uniek en speciaal. Dat betekent dat de klanten die binnen komen direct al een goed gevoel hebben en positief zijn over wat u aanbiedt. We zorgen voor een optimale routing, een overzichtelijke indeling en een aantrekkelijke presentatie. Op die manier zijn klanten sneller geneigd om wat te kopen. Een mooie stand of showroom zorgt ook voor klantenbinding. Bezoekers blijven langer hangen in een omgeving waar ze zich op hun gemak voelen en dat schept een band. Met onze indeling stellen we bezoekers op hun gemak maar laten we ze ook duidelijk zien wat u in uw mars heeft.

Laat uw inrichting uitbesteden en ervaar onze volledige ontzorging

Wij hebben voor vele klanten reeds de aankleding mogen verzorgen van hun showroom of stand. Onder andere klanten uit onderstaande plaatsen hebben ons reeds gevonden:

  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Venlo
  • Best
  • Den Bosch
  • Helmond
  • Tilburg
  • Veldhoven

Echter, geen afstand is ons te ver en we reizen door het gehele land. Vraag bij ons een offerte op en u krijgt een duidelijke prijs voor uw benodigdheden. In de provincies Limburg en Noord-Brabant hebben we inmiddels veel tevreden klanten en we voegen u hier graag aan toe. Bekijk de foto’s op onze website en u ziet direct wat wij voor u kunnen betekenen.

Aankleding etalage

Een beetje van ons en een beetje van u

Wij zorgen voor de decoratie, styling, aankleding en creativiteit. Met uw vakkennis en ervaring zorgt u dan dat de klanten die u aantrekt niet meer weg willen. Dit is een perfecte mix waardoor uw omzet verhoogt en uw klantenbestand groeit. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zo maakt u van uw showroom of beursstand direct een laaiend succes.