INSTORE PRESENTEREN

Een duidelijke en aantrekkelijke winkelpresentatie heeft nog altijd een erg sterk effect op de verkoop. Het blijft een van de primaire instrumenten om shoppers te stimuleren tot een aankoop.
Door middel van een aantrekkelijke instore product presentatie, wordt de klant sneller en gerichter verleid tot het doen van zijn/haar aankopen.

‘Het bereiken van een ultieme “Shopping Experience” is van groot belang’

De shopper van nu heeft vaak al vóór zijn/haar bezoek aan de fysieke winkel online research gedaan, soms zelfs al in uw eigen webshop. Een goede instore productpresentatie bepaald de herkenning van het product in de winkel en draagt bij aan de “Shopping Experience”. Een klant is hierdoor in staat om sneller, gerichter en dus makkelijker zijn/haar aankopen te doen. Dit draagt bij aan een positieve winkelervaring, waardoor zij sneller trouwe klanten zullen worden en vaker hun aankopen in uw zaak zullen doen.
Door passende, decoratieve elementen toe te voegen aan deze instore presentaties, zullen deze elkaar gaan versterken waardoor het effect maximaal zal worden.