DECOREREN

Studio Creatief houdt zich tevens bezig met het decoreren van winkels, bedrijven en winkelomgevingen. Want hoe mooi uw producten ook gepresenteerd worden, uw presentaties bereiken veel meer effect door de juiste decoratie toe te voegen. Door deze regelmatig te laten wisselen, blijft u de aandacht trekken van uw huidige klanten en tevens kunt u hiermee nieuwe klanten uw winkel binnen halen. Door sfeerelementen van de etalage te herhalen in de winkel, wordt het gewenste beeld versterkt.

‘De juiste decoratie zorgt voor de juiste beleving’

Wij hebben de beschikking over een eigen magazijn van ruim 300m2. Dit heeft als voordeel dat wij onze klanten vele soorten decoratiemateriaal en honderden sfeerthema’s kunnen aanbieden. Op deze manier heeft u bij elk etaleer bezoek een nieuwe, frisse uitstraling in een pakkend thema. Bijkomend voordeel hiervan is dat u zelf geen, veelal kostbare, decoratiematerialen hoeft aan te schaffen en tevens geen materialen zelf hoeft op te slaan.

De meeste decoraties ontwerpen en vervaardigen wij in ons eigen atelier, op maat gemaakt voor uw winkel. Hierdoor beperken wij de tijd dat we in de winkel aanwezig zijn en kunnen we snel op uw wensen inspelen.

Wat uw wens ook is, wij zorgen keer op keer voor een sfeervol geheel!

Enkele referenties van onze decoratie verzorging:

Zonnestudio My Sun, Buchrnhornen, Swarovski, uitvaartorganisatie DELA, Stassen HiFi, Zorggroep Elde, Etos drogisterijen, Martinique lingerie, Fontys Hogescholen, Melano sieraden, Maxima Medisch Centrum Veldhoven, welness centre ‘Thermae Son’, hotel New port, Lingerie le Net, van Lieshout Interieur, van Tol convenience food e.v.a.

‘Ook voor het huren van decoratiematerialen bent u bij ons aan het juiste adres’

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor het huren van decoratiemateriaal voor bijvoorbeeld een thema feest, bruiloft event, bedrijfsfeest of evenement.
Wij kunnen in zo’n geval zorgen voor het vervoer van de materialen, de op- en afbouw op locatie en zorgen er op die manier voor dat wij u al het werk uit handen nemen.
Op deze manier heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten.

Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat wanneer u een (kleine) zelfstandige ondernemer bent, u geen budget heeft om meerdere keren per jaar een etaleur in te huren maar wel graag een aantal keer per jaar zelf uw winkeletalages/winkelruimte aan wilt passen aan het seizoen.
In dat geval is het bij ons ook mogelijk om complete decoratiepakketten te huren die u dan vervolgens zelf kunt plaatsen. Op die manier zorgt u ervoor dat uw winkel/showroom keer op keer een professionele, opvallende uitstraling heeft en dat voor een betaalbaar tarief.