ETALEREN

Een professioneel verzorgde etalage, voorzien van de juiste decoratie, trekt altijd de aandacht van passanten en biedt stopkracht! Hierdoor bereikt u sneller nieuwe klanten, wat zeker in deze tijden, een absolute must is. Een professionele etalage stimuleert de verkoop en hiermee onderscheidt u zich van de concurrentie.

‘Een vakkundig vormgegeven etalage is onmisbaar’

Uw etalage is het visitekaartje van uw bedrijf, en is tevens heel bepalend voor de uitstraling van uw zaak. Door de etalage regelmatig te laten veranderen, blijft u de aandacht trekken van voorbijgangers en wordt er gezorgd voor een constante aanloop. Daarom is het extra van belang om hier aandacht aan te schenken!
Tevens is een verzorgde etalage één van de meest voordelige vormen van reclame maken, in vergelijking met andere media. De consument van nu is steeds drukker en er komt steeds meer aanbod, waardoor een in het oog springende etalage noodzakelijk is om de aandacht van de consument te blijven trekken. Hierdoor wordt de attentiewaarde vergroot en dit zorgt ervoor dat de consument in uw winkel zijn/haar aankopen met plezier doet.

‘Het hele jaar door de juiste, professionele uitstraling’

Studio Creatief zorgt ervoor dat uw etalage steeds up to date blijft, doordat we op de hoogte blijven van de laatste stijlen en trends. Wij werken met vaste, scherpe tarieven per keer en maken vooraf een planning met u voor een heel jaar. Hierbij kan u aangeven wat uw wensen zijn en met welke frequentie u uw etalages/decoraties wilt laten wisselen. Dit kan bijvoorbeeld samenhangen met de seizoenen, thema’s, speciale acties of feestdagen. Precies zoals u het wilt!

Enkele referenties van onze etalage inrichting:

Zonnestudio My Sun, Buchrnhornen, Swarovski, uitvaartorganisatie DELA, Stassen HiFi, Zorggroep Elde, Etos drogisterijen, Martinique lingerie, Fontys Hogescholen, Melano sieraden, Maxima Medisch Centrum Veldhoven, welness centre ‘Thermae Son’, hotel New port, Lingerie le Net, van Lieshout Interieur, van Tol convenience food e.v.a.