BEURZEN EN SHOWROOMS

Ook beursstands en showrooms vragen vaak de aandacht van een specialist. Deze zijn natuurlijk, net als een etalage, het visitekaartje van uw bedrijf.

Ook voor de uitstraling van uw stand geldt ‘You never get a second chance to make a first impression’.

‘De eerste indruk is de belangrijkste’

In uw beursstand of showroom wordt de omzet gegenereerd en maakt een klant de keuze voor úw product. Daarom is het juist extra belangrijk dat deze keer op keer de juiste, professionele sfeer uitstralen. Hierdoor voelen uw klanten zich sneller op hun gemak en blijven ze vaak langer aanwezig waardoor de kans ook groter is dat ze uiteindelijk meer zullen besteden. Tevens zorgt u op deze manier voor een betere klantenbinding, waardoor u sneller een vast klantenbestand opbouwt.

Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat de routing optimaal is, de indeling overzichtelijk en dat de producten aantrekkelijk gepresenteerd worden. Dit zijn belangrijke elementen die ervoor zorgen dat uw klanten sneller geneigd zijn extra aankopen te doen.

Enkele referenties van onze beurs- en showroom inrichting:

PLMA beurs Amsterdam, Intersnack Nederland B.V., Welness centre ‘Thermae Son’, Stassen HiFi, Aveda welness salon Huizen, Medica beurs Düsseldorf, Boerma Interieurstyling&Projectinrichting, van Lieshout Interieur, Profile fietswinkels, cosmetica groothandels e.v.a.