Beursstand aankleden

De creatieve specialisten van Studio Creatief weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw stand de aandacht trekt en het aankleden van uw beursstand is dan ook waar we goed in zijn. U heeft de passie en kennis om van bezoekers klanten te maken en wij zorgen ervoor dat deze bezoekers in groten getale naar uw stand toekomen. Goede beursdecoratie is dé manier om de concurrentie aan te gaan met andere bedrijven en op een beurs is uw stand uw visitekaartje. Als deze geen aandacht trekt krijgt u ook niet de kans om uw enthousiasme over te brengen. Daar brengen wij verandering in, want het inrichten van uw beursstand is onze specialiteit.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Een beursstand aankleden voor een goede eerste impressie

Net als dat uw website uw visitekaartje is en uw succes afhangt van de eerste indruk die uw bezoekers daar opdoen, heeft uw stand op de beurs exact hetzelfde doel. Ziet deze er professioneel, netjes en verzorgd en vooral uniek en speciaal uit, dan laat u direct een positieve indruk achter bij alle potentiële bezoekers die langskomen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw beursstand zo te ontwerpen dat bezoekers direct zien van wie de stand is en wat u hen te bieden heeft. Uw stand is interessanter en beter dan die van uw concurrentie en dat betekent ook dat u automatisch een streepje voor heeft. Het enige wat u dan nog moet doen is waar u goed in bent en uw bezoekers te overtuigen om zaken met u te doen.

Aankleding beursstand

Beursdecoratie uitbesteden aan Studio Creatief

Studio Creatief is een jong en dynamisch bedrijf met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in etaleren, decoreren, beursstyling, presenteren en het houden van workshops. Door de aankleding van uw beursstand aan ons uit te besteden, profiteert u van de ervaring die wij hebben opgedaan bij klanten in heel Nederland. Onze klanten zijn bijzonder veelzijdig, van particulieren tot internationale merken en van kleine ondernemers tot landelijke ketenbedrijven. Met onze passie voor visual merchandising, onze unieke creativiteit en onze vele jaren ervaring zorgen we ervoor dat uw volgende beurs een groot succes wordt.

Een perfecte samenwerking

Wij zorgen ervoor dat de klanten naar uw stand komen en u zorgt ervoor dat deze daarna niet meer weg willen. Dit is de perfecte combinatie waarmee uw klantenbestand groter wordt en u meer omzet draait. U verdient uw investering dus snel terug en dat maakt de samenwerking en onze concurrerende prijs zeer de moeite waard.

Beursstand decoratie

Wij verzorgen beursstand decoratie in heel Nederland

Vanuit onze vestiging in Sint-Oedenrode ontwerpen we beursstands voor bedrijven in heel Nederland en België zorgen ook voor het inrichten en stylen ervan. Waar u ook gevestigd bent, u kunt overal gebruik maken van onze kennis en ervaring. Zo hebben we inmiddels zeer tevreden klanten in ondermeer de onderstaande steden:

  • Nieuwegein
  • Gorinchem
  • Rotterdam
  • Leerdam
  • Zaltbommel
  • Utrecht
  • Sliedrecht

Ook u kunt bij onze tevreden klanten gaan behoren als u ons uw beursstand laat aankleden. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons op, zodat u direct duidelijkheid krijgt in de prijs. Met een stand en beurs styling van Studio Creatief is uw volgende beursdeelname er één die u nooit zult vergeten.