Duurzame moswand laten plaatsen

Bij Studio Creatief zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van moswanden. Een moswand geeft bedrijfsruimtes als restaurants, etalages en winkelruimtes, maar ook woonkamers eenvoudig een natuurlijke uitstraling. Bovendien hebben moswanden niet alleen een esthetische functie, maar verbeteren ze ook de akoestiek in de ruimte en bieden ze voordelen voor zowel het milieu als onze gezondheid.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Een moswand, een groene oase van rust

Het aanbrengen van een moswand, ook wel greenwall genoemd, aan uw etalage, kantoor of ruimte creëert direct een gevoel van rust en ontspanning. De kleur groen heeft van nature een rustgevende werking op ons brein en helpt zo stress te verminderen. Door een groene oase in uw omgeving te creëren, kunt u uzelf en uw klanten omringen met de natuur, zelfs wanneer u binnen bent. Zo draagt een mospaneel tevens bij aan de productiviteit, het geluksgevoel en ontspanning van medewerkers en klanten.

Duurzame moswand in winkelinterieur

Hoe een mosmuur de lucht zuivert

Een van de meest indrukwekkende voordelen van een moswand is het vermogen om de lucht te zuiveren. Mos heeft een natuurlijk filtratiesysteem dat schadelijke stoffen en gifstoffen uit de lucht kan absorberen. Het kan namelijk verontreinigende stoffen zoals formaldehyde, benzeen en tolueen uit de omgeving verwijderen. Door een moswand te plaatsen, verbetert u niet alleen de luchtkwaliteit van uw winkel, restaurant of kantoor, maar vermindert u ook de kans op gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, allergieën en irritaties van de luchtwegen.

Mospanelen zijn duurzaam en onderhoudsarm

Een moswand op kantoor of een moswand in uw lobby vraagt weinig onderhoud. Anders dan levende planten heeft mos namelijk geen water of zonlicht nodig om te overleven. Het mos wordt behandeld met behulp van speciale technieken die ervoor zorgen dat het zijn groene kleur en textuur behoudt. Mospanelen vereisen dus geen snoeien, bemesting of irrigatie. Hierdoor is een mosmuur niet alleen een duurzame keuze, maar ook een gemakkelijke en onderhoudsvriendelijke optie.

Duurzame moswand in winkelinterieur overzichtsfoto

Een greenwall ontwerp op maat

Studio Creatief kan een moswand op maat maken voor elke ruimte en elk interieur. We kunnen deze installeren op muren en plafonds en zelfs als vrijstaand element. Of u nu een kleine kantoorruimte hebt of een grote lobby, onze moswanden zijn de perfecte groene toevoeging om de ruimte op te fleuren en de akoestiek te verbeteren. Bovendien kunnen we mos in verschillende vormen, kleuren en patronen leveren. Daardoor zijn de mogelijkheden voor het creëren van een unieke greenwall eindeloos.

Laat Studio Creatief uw moswanden plaatsen

Studio Creatief begrijpt dat een aantrekkelijke etalage, een stijlvol kantoor of een mooie moswand in uw restaurant onmisbaar is om potentiële klanten naar uw winkel of showroom te lokken. Onze hoogwaardige, akoestische moswanden dragen daaraan bij. Laat ons een ontwerp op maat verzorgen en maak uw (werk-) omgeving groener met een prachtige moswand. We kunnen de greenwall binnen, maar ook buiten plaatsen en passen het ontwerp altijd aan de ruimte aan. Wilt u de etalage en/of decoratie in uw bedrijf of winkel ook groener en duurzamer maken voor een budgetvriendelijke prijs? Vraag dan direct een offerte op voor een moswand op maat.

In onder andere de volgende steden hebben we reeds duurzame moswanden geplaatst:

  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Venlo