Uw etalage laten verzorgen door een specialist zorgt voor de juiste uitstraling

Uw etalage laten verzorgen door ons etalagebureau uit Eindhoven biedt veel voordelen. Naast vakmanschap kunt u een behoorlijke dosis creativiteit van ons verwachten. Keer op keer zorgen wij ervoor dat uw etalage voorbijgangers verleidt om binnen te komen. Een etalage die opvalt! Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer winkeliers, maar ook voor showrooms, beurzen en op themafeesten zorgen wij voor verrassende decoratie.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Verrassende decoratiematerialen zorgen voor sfeer en daar is het winkelend publiek gevoelig voor. Van nature vermijden mensen een ongezellige omgeving. Een sfeervol ingerichte etalage maakt mensen nieuwsgierig waardoor ze gaan kijken wat u bieden heeft. Samen met u maken wij een plan van aanpak, zodat uw etalage een echte blikvanger wordt. Al veel etalages in Limburg, Noord-Brabant en daarbuiten hebben wij spectaculair omgebouwd zoals in de volgende plaatsen:

  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Venlo
Etalage speels gedecoreerd Etalage overzichtelijk gedecoreerd

Een open etalage laten verzorgen

Bij het inrichten van een etalage speelt kleur een belangrijke rol. Tegenoverliggende kleuren uit de kleurencirkel versterken elkaar. Leg maar eens een rood papier op een groene of een oranje ondergrond. U zult zien dat het rood veel feller overkomt op een groene ondergrond. Zo is het ook met geel en blauw of oranje en paars. Met de juiste kleurencombinaties kunnen wij zorgen voor een meer open etalage; iets wat op dit moment een trend is. Voorbeelden van branches die werken met een open etalage zijn onder meer juwelierszaken en portret- en bruidsfotografen. Een open etalage biedt de voorbijganger een blik op het interieur en werkt derhalve drempelverlagend om naar binnen te komen.

Een etalage laten verzorgen betekent ook dat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden, want etaleren kost nu eenmaal tijd. Denk aan inkoop van decoratiemateriaal en maken van een ontwerp. Op dit gebied kunnen wij u geheel ‘ontzorgen’. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat uw etalage op regelmatige basis weer een andere uitstraling krijgt. Op basis van uw wensen gaan wij graag aan de slag.

Styling voor showrooms en themafeesten

Het is belangrijk om de inrichting van uw etalage te beperken tot een zorgvuldige selectie uit uw assortiment. In een goed verzorgde etalage wordt vaak iets getoond wat zonder meer opvalt en de aandacht trekt. Maar u kunt voor meer zaken bij ons terecht dan ‘alleen’ het laten verzorgen van uw etalage. Voor showrooms en winkels kunnen wij de gehele styling verzorgen. Een goede styling zorgt ervoor dat klanten beter de producten kunnen bekijken, maar laat ook een goede eerste indruk achter. Dit kan zeer waardevol zijn in bepaalde branches!

Naast het laten verzorgen van etalages, de styling voor showrooms kunt u ook bij ons terecht voor fantastische decoratiematerialen voor themafeesten. Een themafeest is een speciale gelegenheid op maat en dat vraagt vaak om een bijzonder decor. Wij denken graag en geheel vrijblijvend met u mee over een passende invulling. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie. Of maak direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs.