Etalageburo in Noord-Brabant voor de meest originele etalages

Een originele etalage is een ware blikvanger en u wekt hiermee de nieuwsgierigheid van het winkelend publiek. Nieuwsgierigheid kan leiden tot verkenning of de wens om te weten wat uw winkel of showroom te bieden heeft. De drempel van de winkel moet letterlijk en figuurlijk zo laag mogelijk zijn. Laat ons etalageburo uit Noord-Brabant u helpen om die bewuste drempel zo laag mogelijk te maken. Wij creëren immers altijd de meest originele etalages.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Iedere inrichting is weer uniek, want deze is mede afhankelijk van uw product en uw doelgroep. De etalage is voor veel winkels erg belangrijk voor een goede exposure. De specialisten van ons etalageburo doen hun uiterste best om het winkelend publiek te verleiden om bij u naar binnen te lopen. Bekijkt u onze portfolio maar eens.

Ervaren etalageburo uit Eindhoven

In onze portfolio ziet u dat naast decoratie ook kleur een belangrijke rol speelt. Afhankelijk van het seizoen passen de specialisten van ons etalageburo de kleuren in uw etalage daarop aan. In het voorjaar gebruiken wij vrolijke en felle kleuren en in het najaar meer warme kleuren zoals geel en groen. Al veel bekende en minder bekende bedrijven in Nijmegen, Veldhoven, Venlo en Eindhoven hebben van onze diensten gebruikgemaakt zoals het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, diverse kapperszaken en Etos drogisterijen. Het zijn totaal andere branches en juist die diversiteit maakt ons werk zo leuk. De verscheidenheid aan activiteiten werkt inspirerend en leidt regelmatig tot verrassende en aandachttrekkende creaties waar u uw voordeel mee kunt doen.

Moderne etalage decoratie

Als ervaren etalageburo nemen wij ook complexe opdrachten aan, want onze kennis van stijlen en trends is eindeloos. Vrijwel iedere boodschap kunnen wij vertalen naar een moderne presentatie. Ieder concept is anders, want geen enkele doelgroep is hetzelfde. Samenwerken met ons betekent een absolute meerwaarde voor uw winkel of showroom, want wij zorgen voor een pakkend visitekaartje! Naast het presenteren van uw producten in de etalage is het ook mogelijk om een stylingconcept te maken in de gehele winkel of showroom. Hierdoor komen uw producten in een optimale, commerciële presentatie het beste tot hun recht.

Iedere winkel heeft zijn eigen presentatie en formule. Deze formule bepaalt mede het uiterlijk van het winkelexterieur. De uitstraling van een etalage geeft aan op welke manier u zich wilt presenteren. Aan de winkelpresentatie moet men onder meer onmiddellijk kunnen zien welk soort winkel het is en wat men er kan kopen. De eerste indruk is bepalend!

Etalage opbouwen rondom een thema

De allereerste indruk begint voor de meeste winkels en showrooms bij de etalage. Na de etalage komt vaak de ingang. Hoe opvallender een etalage, hoe groter de kans dat een voorbijganger even stil blijft staan. Leuke decoraties maken een etalage altijd aantrekkelijker. Wij kunnen bijvoorbeeld een etalage opbouwen rondom een bepaald thema, jaargetijde of de meest interessante aanbiedingen. Neemt u maar eens contact op met ons etalageburo voor meer informatie of maak direct een afspraak. Wij bezoeken winkels en showrooms in Limburg en Noord-Brabant; van Best, Breda tot Den Bosch en van Helmond tot Tilburg. Ook ú helpen wij graag!