Etalageverzorging zorgt voor de juiste uitstraling in uw showroom. Ons bedrijf uit Noord-Brabant werkt landelijk

Etalagestyling is een uitstekende vorm van etalageverzorging die ervoor zorgt dat alle elementen perfect op elkaar worden afgestemd. Vooral in een showroom is dit belangrijk, want hier laat u zien wat u in huis heeft. Meestal is een showroom een onderdeel van het bedrijf waar u uw belangrijkste producten laat zien. Het doel ervan is om de zintuigen van consumenten te prikkelen, zodat er wordt overgegaan tot koop. En juist hierin zijn wij gespecialiseerd. Inmiddels hebben veel bedrijven de voordelen mogen ervaren van onze werkwijze. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Eindhoven, provincie Noord-Brabant. Wij werken landelijk, onder andere in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Limburg
 • Nijmegen
 • Noord-Brabant
 • Tilburg
 • Veldhoven
 • Venlo
Bel: 06 45742827Contactformulier

In een showroom is een goede etalageverzorging essentieel

Een consument bezoekt een showroom veelal om inspiratie op te doen. Het is een eerste kennismaking met leveranciers en adviseurs die mogelijk hulp kunnen bieden bij de keuze die gemaakt moet worden. De consument in kwestie is vaak op zoek naar een open blik voor oplossingen en een andere kijk voor zowel praktische als smaakgevoelige elementen. Een showroom wordt ook weleens gebruikt als demonstratieruimte waar u de voordelen van uw product kunt laten zien. Het is dé plek waar vraag en aanbod nauw contact met elkaar hebben. Een goede etalageverzorging is dan ook essentieel.

Gedecoreerde etalage

Showrooms vinden we overal; zeker in grote steden zoals Den Bosch, Tilburg en Breda maar ook in kleinere steden zoals Best en Helmond zien winkeliers de meerwaarde in van een showroom. Het gaat zelfs zo ver dat sommige bedrijven uitsluitend een showroom hebben. Denk maar eens aan online winkels die toch het een en ander aan de consument wil laten zien. Een showroom moet vooral overzichtelijk zijn en de etalage de juiste styling hebben om als een goede “eyecatcher” te kunnen fungeren.

Etalagestyling kan met kleine aanpassingen

Etalagestyling betekent niet dat wij alles overhoop halen. Met wat kleine aanpassingen zoals een ander kleurtje, verlichting en een aantal opvallende decoraties kan er een heel andere uitstraling ontstaan. Van tevoren vragen wij aan u welke uitstraling u wilt hebben en ook welke kleuren u mooi vindt. Kleuren kunnen een bepaalde associatie oproepen waardoor een consument wel of niet naar binnen zal lopen.

De etalageverzorging is uw visitekaartje en daarmee wilt u een goede indruk maken. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit verschillende composities. Wilt u de aandacht naar het midden trekken, dan kunnen wij gebruikmaken van een symmetrische compositie. Deze compositie zorgt voor rust en ziet er overzichtelijk uit. Wilt u een ietwat speelser effect creëren, dan kunnen wij een a-symmetrische compositie gebruiken. Daarbij worden producten zo bij elkaar gevoegd dat de rechterkant en de linkerkant van de etalage niet elkaars spiegelbeeld zijn. Dit oogt modern en trekt eerder de aandacht.

Etalageverlichting speelt een belangrijke rol, want ook ’s avonds wilt u de aandacht van het winkelende publiek trekken. Afhankelijk van uw wensen is een sfeervolle verlichting met relatief eenvoudige middelen te realiseren. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. Neemt u maar eens contact met ons op als u een ervaren partner in etalageverzorging zoekt. Centraal gelegen in Noord-Brabant zijn wij ook ú graag behulpzaam. Wij werken van Best tot Den Bosch en van Tilburg tot Breda en ver daarbuiten.