Etaleursbedrijf in Noord-Brabant dat zorgt voor een bijzondere entourage

Een bijzondere entourage kan betekenen een professioneel ingerichte etalage, eigentijdse showroom, opvallende beursstand of themadecor. Ons etaleursbedrijf uit Eindhoven is allround, mede dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van etaleren. Bovendien hebben wij de beschikking over een groot assortiment decoratiemateriaal. Of u nu een winkel of showroom hebt, door middel van verzorgd etaleerwerk trek u de aandacht van de klant. Wij zorgen ervoor dat uw product(en) goed naar voren komt en met decoratie wordt versterkt. Dit creëert stopkracht en stimuleert uw verkoop.

Bel: 06 45742827Contactformulier

In onze branche bedoelen wij met stopkracht: in hoeverre zijn de verschillende herkenningspunten van de winkel in staat om een klant tot stoppen te bewegen. Een etalage heeft een brugfunctie, want deze bevindt zich immers op de grenslijn tussen wandelgebied en winkelvloer, tussen voorbijganger en klant. Klanten werven begint dan ook met een opvallende en goed ingerichte etalage; het geeft een eerste indruk van uw winkelconcept. Hiermee geeft u het winkelend publiek alvast een voorproefje van wat ze bij u kunnen verwachten, zodra ze uw zaak binnenlopen.

Winkel etalage professioneel Winkel etalage

Ervaren etaleursbedrijf

De attenderende functie van een etalage is basaal. Als klanten niet weten wat een winkel/showroom biedt, kan de winkelier of leverancier moeilijk verwachten dat bezoekers, behalve de allernieuwsgierigste, over zijn drempel stappen. Ons ervaren etaleursbedrijf helpt u graag, zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrent(en) en op te vallen in de menigte. Wij werken door geheel Nederland en zijn vaak in de provincies Limburg en Noord-Brabant actief. Gemakshalve geven wij u een overzicht van een aantal plaatsen:

  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Venlo

Het winkelend publiek wordt overspoeld met reclame-uitingen, want iedereen vraagt om aandacht voor zijn of haar product. Het is dan ook belangrijk om uw artikelen zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Dit begint als een voorbijganger uw winkel nadert. Valt uw etalage op in het straatbeeld? Als de voorbijganger dan besluit om uw winkel binnen te gaan, is het zaak uw artikelen zo te presenteren dat de koopbereidheid toeneemt en impulsaankopen bevorderd worden. Dit doen wij door middel van visueel presenteren.

Etaleursbedrijf dat visual merchandising biedt

Visueel presenteren omvat alle handelingen die erop gericht zijn de collectie of artikelen op de aantrekkelijkste manier te presenteren. Het doel van ons werk is om met inspirerende tools de verkoop van de artikelen te bevorderen. Om zo de traffic naar en in de winkel te stimuleren. Dit kunnen wij doen door samen met u te kiezen voor een bepaalde inrichting, decoratiemateriaal en kleuren.

Om succesvol te zijn als winkelier of leverancier is het goed om zoveel mogelijk promotiemiddelen in te zetten. Ons etaleursbedrijf helpt u graag bij het inrichten van een opvallende etalage of bijzondere binneninrichting. Dankzij onze uitgebreide aan kennis van stijlen en trends kunnen wij er voor zorgen dat uw etalage of inrichting opvalt. De foto’s in onze portfolio geven een mooi overzicht van hoe onder meer verkoopseizoenen in beeld gebracht kunnen worden. Surft u maar eens naar de pagina. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.