Gevel laten decoreren feestdagen

Een mooie geveldecoratie tijdens de feestdagen voegt iets extra's toe aan de gevoelens van gezelligheid en saamhorigheid die deze periode bij iedereen oproept. En tegelijkertijd is dit een periode waarbij iedere etalage eigenaar extra zijn of haar best doet om indruk te maken. Dat betekent dat u niet achter mag blijven. Wij zijn gespecialiseerd in het decoreren van gevels en etalages en Kerst of Sinterklaas is voor ons reden om extra ons best te doen. Laat ons uw gevel ontwerpen en wij zorgen ervoor dat uw pand de concurrentie ver achter zich laat.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij geloven dat de feestdagen bij uitstek de periode is waarbij wij van uw gevel het mooiste visitekaartje kunnen maken in de stad. Besluit u met ons verder te gaan, dan zullen we u volledig ontzorgen. Wij nemen de decoraties mee en halen die na afloop weer netjes op. Dit is voor u waarschijnlijk al een zeer drukke periode en u wilt zich dan over uw etalage decoratie niet ook zorgen hoeven te maken. Wij regelen het verhuur van decoratiemateriaal en u kunt het bij ons op maat laten maken. Bekijk ons werk hier op deze website en u ziet direct dat wij uw gevel kunnen omtoveren.

Gedecoreerde gevel tijdens de feestdagen

Met decoratie op maat springt uw gevel er uit

Het is duidelijk te zien dat tijdens de feestdagen de concurrentie om de mooiste gevel groot is. U hoeft alleen maar door de winkelstraat te lopen en u ziet dat eigenaren hun uiterste best doen om er uit te springen. Dat is ook niet vreemd, want een mooie winter decoratie levert een hogere omzet op. Bij ons kunt u Sinterklaas decoratie en kerstdecoratie huren. We hebben een grote hoeveelheid, voor binnen en voor buiten en met en zonder verlichting. Denk dan bijvoorbeeld aan guirlandes die we op maat maken voor uw gevel en waarvan u de kleurstelling zelf bepaalt. U kunt uw geveldecoratie door ons laten maken en ophangen, zoals u dat wilt. Wij voegen onze kennis en creativiteit toe om er echt iets speciaals van te maken dit jaar.

Laat uw feestdagen decoratie uitbesteden en u heeft een zorg minder dit jaar

Wij kunnen uw etalage decoreren in plaatsen als:

  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Venlo
  • Best
  • Den Bosch
  • Helmond
  • Tilburg
  • Veldhoven

Door onze vestigingsplaats Eindhoven leveren we veel van onze diensten in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, maar geen afstand is ons te ver. U neemt contact met ons op voor een indicatie van de prijs en wij sturen u een duidelijke offerte. Besluit u uw decoratie tijdens de feestdagen door ons te laten verzorgen, dan zal u daar zeker geen spijt van krijgen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Deze feestdagen heeft u de mooiste gevel van de straat en trekt u meer bezoekers en meer omzet naar uw winkel.