Laatste trends in bijzondere winkeldecoratie

Als specialist in onder meer winkeldecoratie weten wij wat de laatste trends zijn waarmee u passanten kunt verrassen. Deze mensen kunnen klanten worden als u weet hoe u een etalage moet inrichten. Gevoel voor creativiteit en op de hoogte zijn van nieuwe trends is een ‘must’ om het winkelend publiek te blijven inspireren. Exclusieve en soms ook opvallende decoratie trekt altijd de aandacht. Wilt u advies of het etaleren uitbesteden? Studio Creatief uit Eindhoven kan u helpen. Onze portfolio laat zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Bijzondere winkel decoratie zorgt ervoor dat u opvalt

Een etalage inrichten met bijzondere winkeldecoratie is één van onze specialismen. Hiermee creëren wij de sfeer die u wenst. Opvallend, exclusief of volgens de laatste trends? Het is allemaal mogelijk. Wij stemmen van te voren met u het etalageconcept af en ontwikkelen een stijl die aansluit op uw doelgroep. Ook u kunt gebruikmaken van onze diensten, want wij werken landelijk en zijn vaak actief in Noord-Brabant en Limburg; van Breda tot Tilburg en van Helmond tot Den Bosch.

Actuele winkeldecoratie

Met een winkeldecoratie bent u nooit klaar. Zijn net de laatste trends verwerkt, dan staan de nieuwe alweer voor de deur. Besteedt u het etaleren uit, dan hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u ‘achter’ loopt. Wij zorgen steeds weer voor een bijzondere etalage. Hebt u een winkel in Nijmegen, Venray, Best, Helmond of Venlo? Dan is het zeker de moeite waard om eens een afspraak met ons te maken.

Nieuwe trends in winkeldecoraties

De trend van nu is een combinatie van natuurlijke kleuren met opvallende decoratieve objecten. Maar niet alleen de decoratie speelt een belangrijke rol bij het etaleren, want de sfeer en uitstraling van een etalage wordt mede bepaald door de verlichting. Op dit moment zijn verlichte opvallende en geometrische vormen in de decoratie populair, maar deze trend kan zo weer veranderen.

Winkeldecoratie trends

Een etalage geeft een indruk van uw winkelconcept. Op basis daarvan besluit de voorbijganger om wel of niet uw winkel binnen te stappen. Als de klant uw decoraties ook al bij verschillende andere winkels heeft gezien gaat het effect verloren. Bijzondere decoraties en kleuren kunnen een duidelijk verschil maken, want het winkelende publiek maakt binnen enkele seconden een keuze. Kies de boodschap die u wilt overbrengen met zorg en wij doen ons best om deze over te brengen. Daarbij gebruiken wij decoraties die de boodschap ondersteunen en kleuren die harmoniëren met het interieur van uw winkel. De klant kijkt immers van buiten naar binnen!

Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande materialen en werken met een team van mensen die het creatieve vak van etaleren als geen ander verstaan. Hiermee voorzien wij in een behoefte die essentieel is voor winkeliers. Door wekelijks, maandelijks of per kwartaal uw etalage te restylen met winkeldecoratie volgens de laatste trends blijft de aandacht van uw klanten behouden. Wij zorgen dat u gezien wordt! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.