Specialist in etalage inrichting voor showrooms en winkels

Een showroom of winkel etalage aankleden vergt vakkennis, want er moet een goede balans zijn tussen compositie, verlichting en decoratie. Etalages inrichten doen wij met een reden; de aandacht trekken van het winkelend publiek. Een etalage inrichten is een eeuwenoude manier om op te vallen met als doel de consument over te halen om de winkel binnen te stappen. Uw etalage inrichting bepaalt de hoogte van de drempel die u opwerpt voor de klant. Wij kunnen zorgen voor een onweerstaanbare etalageinrichting!

Bel: 06 45742827Contactformulier

In een etalage kan de nadruk worden gelegd op de prijzen van een aantal artikelen, maar luxe producten vragen toch wel om een bijzondere inrichting om op te vallen. Het is van belang om hier voldoende aandacht aan te besteden, want met de groei van het internet (en dan met name de webshops) is er een grote concurrent bijgekomen. Wij bieden hulp bij het etaleren, maar u kunt ook gebruikmaken van een andere dienst; visueel presenteren.

Nieuwe etalage inrichting voor een frisse wind

Van buiten gaan wij naar binnen, want bij visueel presenteren ligt de nadruk op het aantrekkelijk etaleren van de collectie. We starten met een analyse van de winkel en bekijken in hoeverre uw inrichting aansluit bij uw doelgroep. Denk hierbij aan een wisselende sfeerdecoratie, een duidelijke routing, een inspirerende etalage en leuke aanbiedingen. Een effectieve manier om uw klanten langer in uw winkel te houden.

Etalage inrichting

Een verandering kan zorgen voor een frisse wind; een nieuwe stijl kan een positieve werking hebben. Wij laten graag aan het winkelend publiek zien wat u in huis heeft door middel van een bijzondere en originele etalageinrichting. Ons brede werkgebied maakt het mogelijk dat wij onder meer in de volgende steden komen, maar ook daarbuiten bieden wij volop mogelijkheden:

  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Venlo

Opvallende en bijzondere etalage inrichten

Een etalage inrichten is een dynamisch proces. Voor ons is het iedere keer weer een uitdaging om een opdrachtgever uniek, opvallend en onderscheidend te maken. Wij maken daarbij onder meer gebruik van de laatste trends, maar hebben ook bijzondere decoraties in huis die wij gebruiken om een etalage steeds weer een frisse uitstraling te geven.

Voor het verzorgen van de winkeletalage of showroominrichting, het ontwerp en de decoratie hanteren wij een van tevoren afgesproken prijs. Zo weet u exact waar u aan toe bent. U heeft er geen omkijken meer naar. Eén van de voordelen is dat u zelf geen decoraties hoeft te kopen en op te slaan. Bovendien bent u zo altijd verzekerd van de laatste trends in decoraties in uw etalage.

Als specialist in etalage inrichting komen wij altijd met een duidelijk en helder plan. Dit betekent geen verrassingen achteraf; dit geldt zowel voor het inrichten als het budget. Heeft u interesse? Aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen. U kunt bellen, mailen, of contact opnemen via de contactpagina. Wij zijn u graag van dienst.