Zoekt u een specialist in etaleren in Noord-Brabant? Wij bieden u graag hulp bij het creëren van een bijzondere etalage

Als specialist in etaleren hebben wij al veel winkels en showrooms in Noord-Brabant en Limburg hulp geboden bij het creëren van een sfeervolle en in het oog springende etalage. Etaleren is een creatief vak dat wij met veel passie uitoefenen. We letten op de kleinste details en zorgen dat kleuren, inrichting, verlichting en compositie met elkaar in balans zijn. Bovendien beschikken wij over een zeer ruim aanbod in decoratiemateriaal, zodat wij vrijwel aan iedere wens kunnen voldoen.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Specialist in etaleren

Professioneel etaleren is het juiste gebruik van materialen en kleuren waarmee precies de sfeer wordt gecreëerd die een product nodig heeft. Een bijzondere etalage spreekt tot de verbeelding en is het visitekaartje van uw winkel. Ons etalagemateriaal is origineel en met zorg en aandacht uitgezocht. Als specialist in etaleren kunt u genieten van nog een ander bijzonder voordeel: u hoeft zelf geen materialen in huis te hebben. Wij nemen alles mee wat wij denken nodig te hebben! Wij werken landelijk, maar vooral in de regio’s Limburg en Noord-Brabant zoals in:

  • Helmond
  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Venlo
Verzorgde etalage inrichting chic Verzorgde etalage inrichting speels

Wij bieden hulp bij het etaleren, maar u kunt ook gebruikmaken van visueel presenteren. Hieronder verstaan wij het presenteren van de collectie in winkel met als doelstelling de consument te prikkelen. Wij kunnen samen met u een analyse maken van de winkel. Daarbij kijken wij in hoeverre de winkelinrichting aansluit bij uw doelgroep. Denk hierbij aan een opvallende etalage, een efficiënte winkelindeling en aandachttrekkende hot spots. Het zijn allemaal basiselementen die invloed hebben op het kijk- en aankoopgedrag van de consument. Etaleren doen wij in de breedste zin van het woord, maar altijd in overleg met u.

Etaleren is een belangrijk onderdeel in een winkel, want hiermee bepaalt u de winkelbeleving van de consument. Het is niet meer zo makkelijk als vroeger, want de consument is een stuk mondiger geworden. Ook de manier waarop consumenten winkelen is de laatste jaren enorm veranderd.

Wij bieden hulp bij het creëren van een positieve winkelbeleving

Online winkelen is populairder dan ooit. Om mee te kunnen blijven doen, zult u dan ook de focus moeten leggen op de fysieke winkelbeleving, want daarmee kunt u een verschil maken. Een positieve winkelbeleving ontstaat als een consument zodanig betrokken raakt bij de situatie dat hij of zij een blijvende indruk opdoet. Dit begint bij het etaleren van uw producten waar wij u als specialist graag hulp bij bieden.

Bij het etaleren houden wij rekening met de emotie van de consument. Dit doen wij door de zintuigen te prikkelen. Het product in alle facetten ‘beleven’, intrigeert mensen en zorgt voor een betere beeldvorming. We noemen dit ook wel bewustwording. Consumenten kopen tegenwoordig erg bewust. Enerzijds omdat de consument mondiger is geworden en anderzijds omdat er veel aanbod is en online het aanbod kan worden bekeken. Niet altijd hoeven alle zintuigen geprikkeld te worden. In veel gevallen draagt het inzetten van twee of meer zintuigen al bij aan een verhoogde attentiewaarde. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze. Neemt u dan gerust contact met ons op, want als specialist in etaleren kunt ook ú gebruikmaken van onze hulp!