Verhuur specialist in decoratiemateriaal gezocht in Noord-Brabant? Wij zijn graag uw partner

Als verhuur specialist in decoratiemateriaal kunt u bij ons terecht voor decoraties voor verschillende doeleinden zoals etalagedecoratie. Wij zorgen met ons etalagemateriaal voor de juiste sfeer en een schitterende productpresentatie. Decoreren is de kern van onze werkzaamheden waarbij wij streven naar een optimale combinatie van de doelstelling(en) van onze opdrachtgever. Uiteraard verzorgen wij ook kerstdecoratie en sinterklaasdecoratie en dat voor ieder budget. De foto’s in ons portfolio geven een mooi overzicht van hoe de verkoopseizoenen door ons in beeld gebracht kunnen worden. Neemt u maar eens vrijblijvend een kijkje.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Sinterklaasdecoratie of kerstdecoratie vraagt extra aandacht

Ieder seizoen heeft zijn eigen charme, maar vraagt wel om geschikte etalagedecoratie. In de wintermaanden zorgen wij voor een warme, sfeervolle uitstraling en in de zomer zal het meer gaan naar frisse en opvallende kleuren. Sinterklaasdecoratie of kerstdecoratie vraagt om extra aandacht, want hierdoor kunt u een breder publiek trekken. Rond de feestdagen zijn mensen nu eenmaal geneigd om meer geld uit te geven. U, als winkelier, krijgt de kans om uw omzet flink te verhogen. Wij werken door geheel Nederland en voornamelijk in de regio Limburg en Noord-Brabant. Hieronder volgt een opsomming van plaatsen met winkels die behoren tot onze klantenkring, maar ook daarbuiten bieden wij volop mogelijkheden.

  • Veldhoven
  • Venlo
  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Nijmegen
  • Tilburg
Decoratiemateriaal voor verhuur Decoratiemateriaal verhuur

Een etalage heeft een bijzondere functie. In de meeste branches wordt de etalage bij de winkel getrokken. Ze dragen in hoge mate bij aan het winkelplezier, maar voor de winkelier is dit een doelgerichte presentatievorm. Uw etalagedecoratie bepaalt de drempel die u opwerpt voor de klant. Zo kan een sfeervolle en open etalage de klant een blik bieden op uw assortiment en bovendien drempelverlagend werken. We zien deze etalages vaak op toplocaties. Hiermee bedoelen wij locaties in onder meer winkelcentra of daar waar veel mensen komen. Met de juiste etalagedecoratie voorkomt u drempelvrees. Kortom: potentiële klanten zullen makkelijker naar binnen lopen.

Specialist in de verhuur van decoratiemateriaal

De trend om meer openheid te creëren is alom aanwezig. We zien dit aan de toenemende vraag van etalagemateriaal. Omdat een etalagepresentatie al na een paar weken niet meer als nieuw wordt ervaren, doet u er goed aan om etalagedecoratie steeds weer te vervangen. Het kopen van decoraties is dan een flinke investering; gebruikmaken van onze verhuurmogelijkheden biedt veel meer perspectief en is bovendien voordeliger. Als specialist in de verhuur van decoratiemateriaal nemen wij dan ook graag de complete zorg hiervoor op ons en dat voor vaste, scherpe tarieven. Wij zorgen ervoor dat uw etalage steeds weer een bijzondere uitstraling heeft; zoals u dit wenst.

Verhuur specialist in decoratiemateriaal gezocht? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze studio in Eindhoven, provincie Noord-Brabant bestrijken wij een breed werkgebied; van Venlo tot Den Bosch en van Nijmegen tot Best. Wilt u een offerte op maat? Neemt u dan eens contact met ons op. Wilt u liever persoonlijk contact? Op uw verzoek komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Graag tot ziens.