Volg nu onze workshop etaleren, decoreren en stylen in Noord-Brabant tegen een scherpe prijs

Een workshop etaleren, decoreren en winkelstyling volgen is een goed alternatief als u kosten wilt besparen. Meerdere keren per jaar een etaleur inhuren is niet goedkoop. Bovendien is het stylen van uw eigen etalage leuk om te doen. Zonder grote investeringen kunt u na afloop van de workshop zelf etaleren, instore presenteren en daardoor de winkelpresentatie af en toe prima omgooien. Bovendien kunt u creatief bezig zijn: wij leren u de basistechnieken. Wij geven trainingen en workshops aan onder meer zelfstandige ondernemers of personeelsleden bij u op locatie. Heeft u een bedrijf in de regio Noord-Brabant of Limburg, neemt u dan eens contact met ons op.

Bel: 06 45742827Contactformulier

Workshop etaleren voor beginners

In een workshop ‘etaleren voor beginners’ leert u hoe u op een relatief snelle en effectieve manier uw etalage kunt stylen. Met de juiste combinatie van kleurgebruik, compositie en sfeerbepaling zorgt u ervoor dat uw winkel of showroom een professionele uitstraling krijgt. Onze workshops beperken zich echter niet alleen tot het decoreren van etalages, want u krijgt ook advies hoe u uw winkel anders zou kunnen inrichten, het zogenoemde visueel presenteren. De belangrijkste reden: een winkel moet niet een paar keer per jaar maar elke dag ordelijk en sfeervol zijn.

Workshop etalage presentatie Workshop etalage decoreren

Met een workshop etaleren kunt u, behalve kosten besparen, ook meer uw eigen smaak bepalen. Bent u niet zo creatief maar wilt u toch meer zelf gaan doen aan winkelpresentatie? Dan kunnen wij u dus op weg helpen door een workshop te volgen. Zoals aangegeven geven wij diverse workshops en trainingen op locatie. Dit kan zijn in onder meer de volgende steden, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

  • Nijmegen
  • Tilburg
  • Veldhoven
  • Best
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Venlo

Met etaleren bent u nooit klaar, want een winkelpresentatie dient steeds weer vernieuwd te worden om het spannend te houden voor het winkelpubliek. Een paar kleine aanpassingen is vaak al voldoende voor een totaal andere aanblik. Daarmee verrast u uw (potentiële) klanten en dit is tevens een goede gelegenheid om andere producten in de ‘spotlights’ te zetten. In onze workshops "instore presenteren en "visueel presenteren" laten wij u graag zien hoe makkelijk dit gaat.

Etalage van workshop etaleren

Door uw winkel goed te decoreren zorgt u ervoor dat het winkelende publiek bij ú binnenloopt, en niet bij de concurrent. Maar wat ís nu een goede etalage? Dat is een etalage die de consument verrast en verleidt om de winkel binnen te stappen. Heeft u een winkel in bijvoorbeeld Den Bosch, Tilburg of Nijmegen die u beter wilt gaan stylen? Meld u dan direct aan voor een workshop etaleren. Het is echt een investering die loont!

Training decoreren

Een workshop of training decoreren is goed als u gebruik wilt maken van uw eigen talent(en). Iedereen is creatief op een bepaald gebied; het is de kunst hoe u die creativiteit kunt aanwenden. In enkele uren heeft u de basistechnieken al onder de knie. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden op dit gebied. Wij staan u graag te woord.